Meer energie? Water drinken!

De leerlingen van de Agnesschool in Feijenoord drinken sinds de herfstvakantie water tijdens de gymles. Dat ze daar blij mee zijn, laten ze graag horen en zien. Speciaal uitgedeelde waterflesjes worden thuis gevuld en in de gymzaal in het Lekker Fit! krat gezet. Tijdens de les mogen de leerlingen water drinken op bepaalde momenten.

Dat bevalt ze erg goed. Bersan vertelt: “Van water drinken krijgen we meer energie, zodat we snel verder kunnen sporten.” Ook Zaïd vindt het fijn: “Tijdens de gymles kun je nu snel wat drinken.” Loubna & Seval vullen aan: “Het water drinken is goed voor je gezondheid.”

Smile!
Speciaal voor www.rotterdamlekkerfit.nl hebben de leerlingen bovenstaande foto gemaakt. Water drinken is gezond, gemakkelijk en lest snel je dorst. Ook tijdens het sporten! Rotterdam Lekker Fit! wateractie Op alle Rotterdam Lekker Fit! basisscholen drinken de leerlingen vanaf groep 3 sinds de herfstvakantie water tijdens de gymles. Dit is onderdeel van de Rotterdam Lekker Fit! wateractie. Lees hierover meer in het eerder verschenen bericht