Rotterdam Lekker Fit!

van Gemeente Rotterdam

Lekker Fitter! met Feyenoord van start

Lekker Fitter! met Feyenoord van start

Feyenoord en Lekker Fit! gaan zich samen met verschillende partners met een nieuw project inzetten voor een groep kinderen die samen met hun ouders een extra stim...

Lees meer

Ouder-kind toernooi Charlois 2014

Ouder-kind toernooi Charlois 2014

Een team van OBS de Kameleon is woensdagmiddag voor de herfstvakantie winnaar geworden van het Ouder-Kind toernooi in Charlois. Aan dit toernooi, dat door Feyenoord in samenwerking met Lekker Fit! werd georganiseerd, namen 16 teams deel welke bestonden uit een mix van kinderen en hun ouders.

Tijdens het toernooi werd gespeeld volgens fairplay-regels, waardoor het sportiefste team uiteindelijk de winnaar werd. Dit team heeft 10 kaarten gewonnen voor een thuiswedstrijd van Feyenoord en een Feyenoord-shirt dat is gesigneerd door alle spelers van Feyenoord.

Voor alle kinderen een hele bijzondere ervaring om samen met hun ouders te kunnen voetballen. Opvallend was dit keer het grote aantal meisjes op de velden en ook de moeders waren zeer goed vertegenwoordigd.

Voor de in totaal ongeveer 160 deelnemers was het een prachtige middag. Dit was mede te danken aan de uitstekende weersomstandigheden!

Binnenkort

Lekker Fit! week

18 t/m 22 mei

Doe ook mee

De projecten

van Lekker Fit!

Bekijk ze allemaal

Een vraag?

Stel 'm gerust

Neem contact op