Scholencompetitie voorronde 2

Afgelopen week hebben de Lekker Fit! scholencompetities plaatsgevonden, dit keer kwamen de sporten zaalvoetbal en boksen aan bod. De competitie vond verdeeld over drie dagen plaats, maandag voor de scholen uit noord, dinsdag voor de de scholen uit zuid-oost en vrijdag voor de scholen uit zuid-west.

De eerste dag namen ongeveer 25 leerlingen deel aan de boksclinic van Ton Dunk, op dinsdag waren dit er 45! De kinderen gingen geconcentreerd aan het werk en luisterden goed naar Ton Dunk. Na afloop kregen de leerlingen een mooi bokscertificaat voor hun goede prestaties. Op vrijdag was er helaas geen animo voor het boksen, maar hadden we veel teams die meededen met het zaalvoetbal toernooi.

Iedere scholencompetitie waren er prijzen te verdelen; 1e/2e/3e plaats voor de jongens zaalvoetbal competitie, 1e/2e/3e plaats voor de meisjes zaalvoetbal competitie en een fairplay prijs voor één meisjes team en één jongens team! De fairplay prijs verdiende je als je goed gedrag naar de scheidsrechters, naar tegenspelers en teamgenoten vertoonde. Het was nog lastig om winnaars te kiezen, want over het algemeen werd er sportief gestreden! De winnaars van de fairplay prijs, gaan met z'n allen een dagje naar Outdoor Valley!

De gehele week hebben we vooraf, tijdens en achteraf allemaal blije gezichten gezien bij de contactpersonen van de scholen, alle deelnemende leerlingen en bij het team van Lekker Fit!

Al met al een geslaagde week en tot de volgende scholencompetitie!